Τζώρτζης Βασίλειος

Καθηγητής Ουρολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Τζώρτζης Βασίλειος
ΕΓΚΥΚΛΙΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
  • 1990 Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Φλωρεντίας. 
  • 2003 Διδακτορική διατριβή στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. 
    • Ειδικότητα Ουρολογίας στην Κλινική Ουροποιητικών Οργάνων του Α.Π.Θ. & στην Ουρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Gregorio Maranon» της Μαδρίτης, Ισπανίας.
ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Fellow του European Board of Urology
Ο Βασίλειος Τζώρτζης είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Φλωρεντίας (1990) και διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ (2003). Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση της ειδικότητας της Ουρολογίας στην Κλινική Ουροποιητικών Οργάνων του Α.Π.Θ. και στην Ουρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Gregorio Maranon» της Μαδρίτης, Ισπανίας. Η ενασχόλησή του με την Κλινική Ουρολογία μετά τη λήψη της ειδικότητας έγινε στην Ουρολογική Κλινική του Α.Π.Θ. και στην Ουρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Σήμερα, είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Ουρολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι υπεύθυνος του Ουρο-ογκολογικού Ιατρείου της Ουρολογικής Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Είναι μέλος πολλών ελληνικών και ξένων επιστημονικών εταιρειών. Είναι Fellow του European Board of Urology. Είναι κριτής σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά. Το συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει πολλές δημοσιεύσεις σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά ή βιβλία.

ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Καρκίνος όρχεων, καρκίνος νεφρού, καρκίνος κύστης.

16ο Uroschool 2024