Κουσουρνάς Γεώργιος

Ουρολόγος, Αθήνα - Ρόδος
Κουσουρνάς Γεώργιος
ΕΓΚΥΚΛΙΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
  • Πτυχίο Ιατρικής στο Ε.Κ.Π.Α. (2006)
  • Ειδικότητα Ουρολογίας στο Ε.Κ.Π.Α (2016)
  • Υποψήφιος Διδάκτορας στο Ε.Κ.Π.Α.
ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.)
  • Multidisciplinary Committee of Sexual Medicine (MJCSM)

Ο Γιώργος Κουσουρνάς γεννήθηκε στο Ρόδο το 1982. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006. Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Ουρολογίας από την Α’ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό» το 2016.
Οι τομείς ενδιαφέροντός του είναι η ανδρολογία (στυτική δυσλειτουργία, διαταραχές γονιμότητας, διαταραχές εκσπερμάτισης), η επανορθωτική και προσθετική ουρολογία (πεϊκή πρόθεση, συσκευές αποκατάστασης εγκράτειας, ουρηθροπλαστική) και η λειτουργική ουρολογία.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Msc) στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας, κάτοχος τίτλου FECSM (Fellow of the European Committee of Sexual Medicine) και Υποψήφιος Διδάκτορας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Έχει συμμετάσχει σε πλήθος ελληνικών και διεθνών συνεδρίων και προγραμμάτων εξειδίκευσης στη χειρουργική ανδρολογία και επανορθωτική ουρολογία, ενώ έχει βραβευθεί ως εισηγητής επιστημονικών εργασιών σε πανελλήνιο επίπεδο. Παράλληλα, έχει επιδείξει σημαντική παρουσία ως προσκεκλημένος ομιλητής σε συνέδρια και συγγραφικό έργο σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά και συγγράμματα ουρολογίας.
Από το 2016 μέχρι σήμερα, είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Α’ Πανεπιστημιακής Ουρολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό» και συνεργάτης των ιατρείων Λειτουργικής Ουρολογίας, Επανορθωτικής Ουρολογίας και Ανδρολογίας. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα με εξειδίκευση στους τομείς της επανορθωτικής ουρολογίας και της ανδρολογίας.
Είναι μέλος πολλών διεθνών (EAU, ESGURS, ICS, ESSM,ISSM) και ελληνικών επιστημονικών κοινοτήτων (ΕΟΕ, ΟΝΟΓΟ, ΑΝΔΡΥΠΟ, ΕΕΟΟΓΕΚ).

 

ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σεξουαλικές δυσλειτουργίες, λειτουργική ουρολογία, επανορθωτική ουρολογία

16ο Uroschool 2024