Καμπάνταης Σπυρίδων

Χειρουργός Ουρολόγος, Θεσσαλονίκη
Καμπάνταης Σπυρίδων
ΕΓΚΥΚΛΙΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
  • 2005: Πτυχίο Ιατρικής Α.Π.Θ
  • 2014: Ειδικότητα Ουρολογίας στο Α.Π.Θ
  • 2020: Διδάκτορας Ουρολογίας στο Α.Π.Θ
ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Fellow in Endourology (University Hospital of South Manchester
Consultant Urological Surgeon in Laparoscopy and Robotics (South and Mid Essex University Hospital)

Ο Χειρουργός Ουρολόγος Σπύρος Καμπάνταης αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και ολοκλήρωσε την εξειδίκευσή του στην Χειρουργική Ουρολογία το 2014 στην Α’ Ουρολογική Κλινική του ΑΠΘ.

Κατόπιν μετεκπαιδεύτηκε στην Ενδοουρολογία, Λαπαροσκοπική Ουρολογία και Γυναικεία Ουρολογία στην Ουρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Νότιου Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας (USHM, University Hospital of South Manchester). Παράλληλα, γίνεται κάτοχος του τιμητικού τίτλου FEBU (Fellow of the European Board of Urology) με βαθμό άριστα (Grade 9/9).

To 2016, ως Ειδικός Ουρολόγος (Consultant Urological Surgeon), εργάζεται στα Τριτοβάθμια αντικαρκινικά κέντρα του Essex της Μεγάλης Βρετανίας (Southend University Hospital και Mid Essex Broomfield Hospital) με εξειδίκευση στην Ρομποτική και Λαπαροσκοπική Χειρουργική του καρκίνου του προστάτη, της κύστης και των νεφρών. Παράλληλα αναπτύσσει την εξειδικευμένη τεχνική HoLEP για την αντιμετώπιση της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη (Διουρηθρική εκπυρήνιση του προστάτη με χρήση Holmium Laser). To 2019 επιστρέφει στην Ελλάδα ως Χειρουργός Ουρολόγος στον Ιδιωτικό τομές.

Είναι μέλος ελληνικών και διεθνών επιστημονικών εταιρειών, υποψήφιος διδάκτωρ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και διαθέτει πλούσιο ερευνητικό έργο με πάνω από 30 δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά.

ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  • Ενδοουρολογία
  • Λαπαροσκοπική και Ρομποτική Χειρουργική Ουρολογία
  • Διουρηθρική εκπυρήνιση προστάτη με Holmium Laser

16ο Uroschool 2024